Szakdolgozat és diplomamunka nyomtatása és kötése 1 órán belül!

Az elkészült szakdolgozatot helyben nyomtatjuk és kötjük - akár 1 óra alatt is!


Diploma és szakdolgozatkötés olcsón, szakszerűen!

A bőrhatású kötést diplomamunkákhoz, szakdolgozatokhoz és fontosabb iratokhoz ajánljuk. Az arany feliratok többféle elrendezésben és méretben rendelhetőek. A kötési munkát terheltségtől függően 1 órás, 5-8 órás és 24 órás határidővel tudjuk vállalni. Az acélgerincnek hála, a bekötött szakdolgozat/diplomamunka rendkívül strapabíró és esztétikus lesz.


A mechanikus (tehát nem ragasztott) kötésnek hála a könyvkötés nagyon rövid határidővel készül el! A gerinc bontható, így ha szükség van új lapok behejezésére, nem szükséges újranyomtatni az egész dokumentumot!


A kötés alapára magában foglalja az elő-, illetve hátlapot, a gerincet valamint a 1+3 aranyozott, mélynyomott feliratot és 1 napos határidőt. Az alapon kívül választható extrák továbbá: rövidebb határidő, beragasztható cd-tok, gerinc bővítése (mellékletek behelyezésére), további aranyozott sorok, gerincfelirat, prémium papír, cd-re írás.


A dolgozatot érdemes PDF formátumban hozni, ezzel elkerülhetőek a különböző szövegszerkesztő-verziók közötti kompatibilitási hibák.


A szakdolgozatokat - hacsak külön megjegyzésben másképpen nem kérik - mindig egyoldalas formátumban nyomtatjuk.

Online szakdolgozat megrendelés

Rendelj online, időt takarítasz meg! Tervezd meg saját borítódat akár 3 perc alatt, töltsd fel a dokumentumokat; mi kinyomtatjuk, bekötjük, Neked csak át kell venned!


Töltsd ki az alábbi adatlapot majd küldd el megrendelésed. A fájlok feltöltése a mérettől függően hosszabb időt is igénybe vehet, ezért kérjük, minden esetben várd meg az oldal által küldött válaszablakot!

Rendelési adatok

Neved: E-mail címed: Telefonszámod: Átvevőhely:

Színek kiválasztása

Borító színe:

Szöveg színe:

A valódi színek a megjelenített képtől eltérhetnek.

Elrendezés kiválasztása

Népszerű sablonok:

Előnézet


Gerincfelirat szövege

+1000 Ft

Szövegirány

Betűméret

A borítóelemeket az egérrel lehet mozgatni, és a szöveg felett megjelenő ikonokkal módosítani.

Fájlok feltöltése

Leginkább a PDF formátumú fájlokkal biztosítható a kívánt megjelenés. Akár 5 fájl is feltölthető egyszerre. A feltöltött állományok mérete ne haladja meg a 500 MB-ot.
További beállítások
Megrendelés véglegesítése
Mi is az a prémium papír?
Sokkal jobb minőségű és szebb lesz a szakdogád, ha erre a papírra nyomtatunk.
Az esetek döntő többségében aki üzletünkben látja, erre esik a választása :-)

Cégünk a megadott adatokat szigorúan bizalmasan kezeli, azt harmadik félnek nem adja ki, valamint az információkat csak és kizárólag saját szolgáltatásainak fejlesztésére használja fel.
Szakdolgozatkötéssel kapcsolatos áraink

24 órás kötés:2000 Ft

5-8 órás kötés:+500 Ft

1 órás kötés:+1000 Ft

Prémium papír:+12 Ft/lap

Beragasztható tok:+300 Ft

Színes borítók+500 Ft

Gerincfelirat:+1000 Ft

Gerinc bővítése:+300 Ft

..

A nyomtatás ára függ az oldalak számától, színes oldalaid mennyiségétől, és a választott papírtól. Kérdéseiddel hívd azt az üzletet, ahol át szeretnéd venni szakdolgozatodat.