Internet Cafe - Csomagküldés egy napos határidővel

A GLS-el csomagját akár másnapra kézbesítjük!

A GLS General Logistics Systems – európai cég, amely megbízható, magas minőségű, rugalmas csomagszállítási szolgáltatásokat nyújt. A GLS 36 európai országra kiterjedő csomagdisztribúciós rendszert működtet, részben saját tulajdonú, részben partner cégek útján.

A GLS Hungary az időgarantált – 24 órás (következő munkanapi kézbesítés) – csomagszállításra koncentrál, belföldi termékei tág súlyhatárokon belül, a csomagszállítással kapcsolatosan felvetődő igényekre, az értéknövelő szolgáltatások széles skálájával, rugalmas megoldásokat kínálnak. A belföldi csomagszállításon túl a GLS az Európába irányuló exportban is kedvező megoldásokat nyújt, időgarantált export csomagszállítási kínálata a direktdisztribúció lehetőségeit kínálja, az Európai Unió országaiba, kedvező feltételekkel.


Üzletünkben a hosszú nyitva tartás miatt rugalmasan kezelheti csomagszállításait!

Kérjük vegye figyelembe az alábbiakat:

  • a Gls a másnapi csomagkézbesítést csak Magyarországon belül tudja garantálni, és csak akkor, ha hétfő-csötürtök 14.00-ig adja le megrendelését. Amennyiben pénteken 14.00-ig feladja csomagját, akkor a köv. hétfőn várható a kézbesítés.
  • ha hétvégén adja fel csomagját, akkor azt a köv. hétfőn szállítja el a futárszolgálat, és kedden várható a csomag kézbesítése
  • csomagot csak és kizárólag személyigazolvánnyal vehetei át.
  • amennyiben nem Ön a csomag címzettje, úgy a címzett által adott és két tanú által hitelesített meghatalmazás ellenében adhatjuk át a küldeményt!

A részletekről kérem tájékozódjon üzletünkben, vagy a www.gls-hungary.com oldalon.